Den noe oppbrukte frasen "bak skyene er himmelen alltid blå" kunne ikke vært lenger fra sannheten når det kommer til Halvors debutalbum, 'Charades and Masquerades'.

Den tilsynelatende harmoniske, pene popmusikken skjuler et mørkere budskap, som forteller om hvordan verden kan oppfattes, alt ettersom hvordan du ser den.

'Charades and Masquerades' er et storslått indiepop-album, med episke rockeinspirerte partier, skjøre ballader og personlige tekster. Dualismen står sentralt, og viser en artist med flere sider. Om man ser forbi det tilsynelatende vakre i musikken, åpner det seg en mørk og fordreid virkelighet i tekstene, og det som ligger under overflaten. Halvors historie handler om perspektiv. Der en situasjon kan være noe vakkert og fint for noen, kan det for andre være et mareritt og totalt mørke. Perspektivet bestemmer hvilken side av saken du ser.

Det vakre eller stygge. Det indre eller ytre. Lyset eller mørket.

 

Albumet er spilt inn i Klokkereint sitt studio, med utsikt over den kalde vinterskogen ved Mjøsa. I tospann med produsent Sven Andréen har Halvor laget et album som låter nordisk og kjølig. Ingen kompromisser er inngått, og albumet låter stort og velprodusert. Lydbildet preges av store synther, tunge trommer og rik instrumentering - med vakre melodier i fokus.

Klokkereint-logo-sort.jpg